Om oss


"Lærere og bibliotekarer stoler på Branzbooks Barnebøker...og barna elsker dem også!"

Nettstedet for de beste engelske bøkene i Norge.
Branzbooks har levert til biblioteker og skoler over hele Norge siden 2009.
Branz er Usborne Barnebøkers foretrukne norske distributør, og snart en av Scholastic Books største selgere.
Mange norske skoler og engelsklærere velger Branzbooks barnebøker som undervisningshjelp i sine engelsktimer. Det som gjør disse bøkene til et utmerket valg er den høye kvaliteten, både i form av nydelige fargeillustrasjoner og produksjon. Dette bidrar til å gjøre det gøy å lære engelsk.
Usborne er Storbritannias største barnebokforlag og har levert høykvalitets bøker siden 1973. Scholastic Corporation er et amerikansk multinasjonalt publiserings-, utdannings- og mediefirma kjent for publisering, salg og distribusjon av bøker og utdanningsmaterialer til skoler, lærere, foreldre og barn.
Vennligst besøk vår webside www.branzbooks.no for en oppdatert liste av tilgjengelige bøker i Norge.
Hvis du ikke skulle finne den typen bøker du trenger til din undervisningsplan, vennligst kontakt. Send oss en email med detaljer om typen bok (bøker) du ønsker å finne, sammen med informasjon om ønsket mengde. Vi vil straks informere deg om hvilke tilgjengelige bøker som passer dine kriterier.
Vi håper at Branz Books vil være et fristende valg neste gang du har behov for høykvalitets opplæringsmidler til din engelskundervisning.
Med vennlig hilsen, Branz Books

post@branzbooks.no